Se cauta asistente medicale pentru Germania şi fermieri pentru Danemarca! Vezi cum poţi aplica pentru un un job în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele locuri de muncă publicate pe site-ul Eures vin din partea angajatorilor din Germania şi Danemarca.

Un spital din Bavaria caută 10 asistente medicale pentru contract de muncă permanent. Salariul oferit este de 2000 de euro brut pe lună. Angajatorul cere experienţă de lucru în domeniu şi promite să ofere sprijin în obţinerea permisului de lucru, în căutarea unui loc de muncă şi învăţarea limbii germane.
Şi danezii sunt interesaţi de forţa de muncă din România. Se caută 20 de lucrători pentru fermele de porci din Danemarca. Câştigul salarial promis este de  1260 de euro brut pe lună. Se caută lucrători tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, cu studii în domeniul agricol. Contractul oferit de danezi are durata variabilă, între 6 şi 18 luni şi presupune 37 de ore de lucru pe săptămână. Cei interesaţi de joburile de asistente din Germania trebuie să-şi depună CV-urile până la data de 31 august pe adresa robert.beck@domus-mea sau pot cere detalii suplimentare la biroul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Teleorman, cu sediul în strada Dunării, nr. 1. Pentru posturile de lucrători la fermele din Danemarca, CV-urile se depun până la data de 30 august la adresa  lib@workindenmark.dk.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite