Se caută angajaţi pentru un restaurant de cinci stele din Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un local luxos de cinci stele din localitatea Quatar caută personal de aşteptare şi manager, prin serviciul Eures. Oferta se adresează şi teleormănenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, dispuşi să plece în străinătate. Salariul pentru ospătari este de 1000 de euro.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Eures, un restaurant francez din Qatar angajează ospătar şi  manager.  Pentru posturile de ospătari, candidaţii trebuie să aibă experienţă între  trei şi cinci ani într-un restaurant de cinci stele, să fie capabili să comunice bine cu clienţii în limba engleză şi să fie prietenoşi. Angajatorul oferă  cazare gratuită, asigurări medicale şi bilet de avion dus-întors. Salariul pentru acest post depăşeşte 1000 de euro. Pentru postul de manager candidaţii trebuie să ştie limba engleză, să aibă cinci ani experienţă ca manager de restaurant în domeniul produselor alimentare şi băuturilor, să fie responsabil pentru planificarea, supervizarea şi monitorizarea membrilor echipei, responsabil pentru rezolvarea eventualelor reclamaţii care pot surveni. Se oferă cazare gratuită, transport, asigurări medicale şi bilet de avion dus-întors. Salariul este negociabil. Cei ce doresc să aplice pentru acest post trebuie să depună un cv, model Europass, în limba engleză la info@gillyconnects.com până pe 31 decembrie 2011.
Tot prin serviciul Eures mai sunt oferite 228 de locuri de muncă în ţări precum  Danemarca, Estonia, Austria, Germania, Lituania, Polonia.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite