SCANDAL La Alexandria nu începe recensământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La uşile alexăndrenilor nu va bate astăzi niciun recenzor
La uşile alexăndrenilor nu va bate astăzi niciun recenzor

Războiul dintre Prefectura Teleorman şi  Primăria Alexandria merge până la sabotarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor. Prefectul Teodor Niţulescu şi primarul Victor Drăguşin se ceartă mai nou pe lista cu recenzori, care nu au nici convenţii civile, nici mape şi nu pot pleca pe teren.

O mare parte dintre cei peste 200 de recenzori racolaţi şi instruiţi de Primăria Alexandria nu sunt recunoscuţi de Prefectura Teleorman. Peste 100 de persoane din lista de recenzori făcută de edilii alexăndreni au fost recuzate de prefectul Teodor Niţulescu pe motiv că sunt incompatibile. „ Sunt propagandişti ai primarului , nu ştiu exact despre câte persoane este vorba, dar i-am respins. Nu închei convenţii cu asemenea persoane . În faţa Curţii de Conturi nu răspund decât eu, nimeni altcineva. Recensământul trebuie să se desfăşoare legal”, a spus prefectul Teodor Niţulescu. Prefectul susţine că şi instituţia pe care o conduce a instruit aproximativ 100 de recenzori pe care intenţionează să îi trimită în teren la Alexandria.

Prefectul are convenţiile, primarul are mapele

Recenzorii instruiţi de Primăria Alexandria nu ştiu acum dacă se găsesc pe lista recuzată de prefect sau au fost admişi. Oamenii care îşi puseseră speranţa că vor câştiga un ban  în procesul de recensământ nu mai ştiu acum ce să facă. „ Am înţeles că mapele cu chestionare şi legitimaţiile sunt la primărie. Convenţiile pe care trebuie să le semnăm ca să începem munca sunt la prefectură. Ei se ceartă şi noi nu ştim ce să facem”, ne-a spus un recenzor dintre cei instruiţi de primărie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite