S-a pus în funcţiune centrala de la blocul 304

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 36 de apartamente din scările A şi B ale blocului 304 de pe strada Av. Alexandru Colfescu au de astăzi centrală termică de bloc.

 Este a doua centrală termică pusă în funcţiune de Terma Serv, pe cheltuiala proprie, după cea de la blocurile 328 şi 329. „ Investiţia a fost suportată de noi şi s-a ridicat la 200.000 de lei. Este cea de-a doua centrală termică de bloc pusă în funcţiune în Alexandria”,  ne-a spus Traian Constantinescu, directorul Terma Serv. Locatarii din 304 vor avea şi apă caldă în program non-stop, fiind singurii din oraş care beneficiază de acest serviciu. La punerea în funcţiune a centralei, societatea i-a avertizat pe locatari să nu încerce să sustragă apă din instalaţii, pentru că această este tratată şi colorată.

Factura la întreţinere, cu 50% mai mică

Chiar şi cu apă caldă în regim non stop, locatarii din blocul 304 vor plăti de luna viitoare la întreţinere facturi mult mai mici cu 50% decât restul alexăndrenilor  beneficiari ai centralelor de cartier. „ După calculele noastre, aici se va plăti pentru un apartament cu două camere aproximativ 150 de lei, cu apă caldă şi căldură. Nu există pierderi, beneficiarii plătesc exact cât consumă” a adăugat directorul Terma Serv.
Societatea a considerat investiţia cu cele două centrale termice de bloc, montate până acum în Alexandria, drept un experiment, pentru a demonstra alexăndrenilor cât de eficient este acest sistem. Pe viitor, cei care vor dori astfel de centrale de bloc, vor trebui să facă cereri către societate,  care intenţionează să extindă sistemul la aproape 180 de blocuri. Doritorii vor achita centralele termice în rate lunare, pe parcursul a unul sau doi ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite