Rectificare de buget. Şcolile din Alexandria au primit mai mulţi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul local Alexandria a aprobat în cadrul unei  şedinţe extraordinare o nouă rectificare de buget. Bugetul loca s-a rectificat atât la capitolul venituri, cât şi la cheltuieli cu suma de 204.700 lei. Încasările au venit din vânzarea unor bunuri aparţinând domeniului privat din municipiu.

Creşterile la buget se datorează încasării unor sume de bani din vânzarea de bunuri aparâinând domeniului privat la municipiului. În cadrul rectificării, au fost mutate sume de bani de la un capitol, la altu, în funcţie de urgenţe. Au beneficiat de majorări ale bugetelor iniţiale alocate mai multe şcoli din Alexandria. Şcoala cu clasele I-VIII” Mihai Viteazul” a mai primit 30.000 de lei, Grupul Şcolar Agricol încă 25.000 de lei, iar Liceul teoretic „ Al. I Cuza”, 15.000 de lei. În ceea ce priveşte Şcoala „ Ştefan cel Mare” , suma prevăzută iniţial pentru funcţionare a fost diminuată cu 30.000 de lei , banii fiind realocaţi unităţii de învăţământ pentru branşarea la centrala termică a internatului.
Rectificarea de buget a mai adus bani pentru reabilitarea şi extinderea străzii Vedea şi pentru întreţinerea şi funcţionarea Ştrandului Vedea.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite