REVELION:Mai sunt locuri libere în cluburi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii care încă nu s-au hotărât unde vor petrece mâine seară intrarea în noul an, mai au şanse să găsească locuri libere la unele cluburi din oraş.

. Pe ultimă sută de metri, doritorii pot plăti pentru petrecerea de Revelion între 160 şi 170 de lei de persoană şi vor avea distracţie garantată şi meniuri tradiţionale la cluburile unde au mai rămas locuri vacante. Adevărul de Seară Alexandria vă prezintă cluburile unde mai sunt locuri pentru Revelion, meniurile oferite şi tarifele.
Mai sunt 30 de locuri la Club Nala Café de pe strada Cuza Vodă. “ Cei care încă nu şi-au găsit loc la vreunul din restaurantele din oraş sau au fost nehotărâţi pot veni aici. Vor avea parte de DJ, un program de muzică variat şi un meniu tradiţional românesc, cu sarmale, friptură , desert, free bar. Preţul este de 160 de lei pe persoană”, ne-a spus Adrian Cherpec, proprietarul Nala Café.
Şi la restaurantul Minerva au mai rămas locuri, iar nehotărâţii mai au timp astă seară sau mâine să plătească 170 de lei pentru a putea petrece noaptea de Revelion aici. “ Mai avem aproximativ 20 de locuri. În cei 170 de lei este inclus  meniul care cuprinde de la aperitiv până la tort, băuturi şi sucuri la discreţie, muzică bună asigurată de DJ profesionist”, ne-a spus Dalia Mandragiu, bucătăreasă .
Cel de-al treilea local unde au mai rămas locuri disponibile pentru Revelion este Sasha Café. “ Mai avem 20 de locuri care cu siguranţă de vor ocupa pentru că mai sunt alexăndreni care vin pe ultima sută de metri. Preţul nopţii de Revelion la noi este de 160 de lei. Avem muzică de calitate, mixată de DJ şi meniu tradiţional cu fripturi, aperitiv şi desert, fructe şi băuturi”, ne-a spus Gabriela Frumosu, administrator Sasha Café.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite