Profanatorii de morminte au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Alexandria au fost arestaţi de poliţişti , suspecţi de comiterea infracţiunii de profanare de morminte, dar şi de furt din locuinţe şi societăţi comerciale.

Poliţiştii din Alexandria au efectuat cinci descinderi şi percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din oraş. Poliţiştii aveau indicii că persoanele vizate au fost implicate în profanările de morminte comise de la începutul acestui an în cimitirul de la marginea Alexandriei. Trei din cele cinci persoane cercetate au fost arestate, la domiciliile acestora găsindu-se în urma percheziţiilor mai multe bunuri provinte din infracţiuni. 

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 28 sunt cercetaţi atât pentru profanarea de morminte, cât şi pentru infracţiunea de furt din locuinţe şi furt de la societăţi comerciale.

Cercetările continuă 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili dacă cei trei sunt implicaţi şi în celelalte cazuri de profanare care au avut loc în judeţ .

În primele luni ale acestui an au fost profanate 25 de morminte din cimitirele din Alexandria, Roşiorii de Vede, Buzescu, Olteni şi Orbeasca. Din morminte s-au furat bijuterii şi bani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite