Primăria a scos limitatoarele de viteză din oraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Angajaţii Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Alexandria au scos azi dimineaţă limitatoarele de viteză din oraş.

Lucrătorii au luat la rînd toate cele şapte străzi unde sunt montate limitatoare de viteză, mergând dintre strada Dunării, spre strada Bucureşti. Acţiunea face parte din cadrul pregătirii oraşului pentru iarnă.

.

image

Limitatoarele au fost scoase, ca şi anul trecut, pentru a facilita accesul maşinilor de dezăpezire pe străzile din oraş.” Le luăm că vine iarna, o să cadă zăpada şi nu se poate interveni cu lama că se deteriorează. La primăvară, le vom pune înapoi”, ne-a spus un lucrător de la ADP. Scoaterea limitatoarelor de viteză nu înseamnă că restricţiile de viteză pe străzile respective se ridică şi ele.

image

Şoferilor li se recomandă să conducă prudent şi în limita legală a vitezei pe străzile, ba chiar să manifeste o atenţie sporită pentru că limitatoarele fuseseră amplasate în zonele unităţilor şcolare, în dreptul trecerilor de pietoni, tocmai pentru a limita viteza.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite