Primăria Alexandria se împrumută de 22 milioane de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumutul de 35 de milioane de lei pe care a vrut să îl facă Primăria Alexandria nu a fost aprobat, iar edilii  reduc acum creditul la 22 milioane de lei.

Consiliul local Alexandria a aprobat în urmă cu aproximativ o lună contractarea a doua credite în valoare de 35 milioane de lei. Demersul edililor alexăndreni s-a blocat însă în faţa Comisiei de autorizare a împrumuturilor locale care a decis că valoarea maximă a împrumutului nu poate fi mai mare de 22 de milioane de lei. Astfel, aleşii au revenit asupra primei hotărârii abrogând-o şi au aprobat contractarea unui credit cu o valoare de 22 milioane de lei. Banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea sistemului rutier, amenajarea variantei ocolitoare DE 70 pe strada Alexandru Ghica , reabilitarea trotuarelor pe străzile Mihail Kogălniceanu, Libertăţii, Gheorghe Doja, Victor Antonescu.

Tot cu bani din credit vor fi amenajate cartierele 200 şi 700-714. Cea mai mare parte din suma împrumutată va fi folosită pentru amenajarea adăpostului de câini şi achiziţionarea de centrale termice de scară.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite