Pregătiri pentru târgul Agralimex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De  joi, 25 august se deschide Agralimex. Cel mai mare târg de agricultură din sudul ţării, ajuns la a XXI-a ediţie,  se va desfăşura în perioada 25-29 august. Alexăndrenii vor putea vizita exponatele pe platoul special amenajat în Pădurea Vedea, în fiecare zi, între orele10.00-19.00.

Agralimex este organizat şi în acest an de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Teleorman , cu sprijinul Primăriei Alexandria şi a Direcţiei Agricole Teleorman. Ce-a dea XXI-a ediţie se va deschide în data de 25 august pe platoul special amenajat din Pădurea Vedea.  Până acum, s-au înscris şi au reţinut spaţii de expunere peste 35 de firme producătoare şi distribuitoare de utilaje pentru agricultură şi industrie alimentară. În paralel cu Agralimex, în aceeaşi perioadă se va desfăşura la Alexandria  Salonul Regional al Cercetării, ediţia  a IV-a la care vor participa specialişti din cadrul a 20 de institute de cercetare-dezvoltare, centre de învăţămînt superior, agenţi economici, inventatori.
Alexăndrenii care vor dori să viziteze Agralimex pentru a afla ultimele nouătăţi în domeniul maşinilor şi utilajelor agricole vor putea face acest lucru zilnic, între orele 10.00-19.00, în perioada 25-29 august.




Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite