Plante exotice şi arbuşti de 100.000 de lei pentru Ştrandul Vedea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul Vedea, cea mai mare investiţie realizată în Alexandria, nu va fi gata nici luna aceasta. Primăria  vrea să schimbe proiectul de peisagistică al complexului şi să dea 100.000 de lei pe gazon, arbori şi plante exotice.

VEZI AICI CUM VA ARĂTA ŞTRANDUL VEDEA

După ultima promisiune făcută de primarul Victor Drăguşin, ştrandul Vedea ar fi trebuit să fie gata luna aceasta. Edilul-şef al municipiului vine acum cu o nouă idee, aceea de a schimba proiectul de peisagistică al ştrandului. Dacă vechiul proiect prevedea ca zona din jurul bazinului să aibă doar gazon, edilul vrea acum o adevărată oază de verdeaţă în jurul investiţiei de 6, 5 milioane de lei. “ Este vorba despre mii de fire de gard viu, arbori, arbuşti, gazon la sul şi plante exotice, băncuţe şi mobilier urban. Voi veni în Consilul local cu propunerea de a aloca din veniturile proprii suma de 100.000 de lei pentru realizarea acestui proiect” a anunţat primarul Victor Drăguşin.
Edilul susţine că oaza verde din jurul bazinului va fi gata în două săptămâni de la aprobarea proiectului în Consiliul local. “ Dacă se aprobă în şedinţa din 31 mai, atunci în două săptămâni vor fi aduse şi aranjate plantele” a mai spus primarul. Noul termen de finalizare a complexului la care municipalitatea lucrează de trei ani este acum 20 iunie.
Cât priveşte nerespectarea termenelor de execuţie date până acum, edilul arată cu degetul spre constructorul 3G Sport. “ Am trimis o notificare constructorului pentru că a depăşit termenul. L-am chemat la discuţii şi nu a venit. Dacă nu va dori să  dea curs invitaţiei, putem recurge şi la rezilierea contractului “ a mai spus primarul Victor Drăguşin.

La ştrand se va bea o singură marcă de bere!

Primarul a găsit o soluţie pentru ca alexăndrenii să aibă la ştrand, atunci când va fi gata, umbreluţe şi şezlonguri. “Voi solicita o ofertă din partea producătorilor de bere ca să dăm exclusivitate la vânzarea de bere unei singure companii, care să ofere în schimb mobilier pentru ştrand. Vorbim de 800 de şezlonguri şi de 400 de umbrele.” a mai spus primarul.

CIFRA

8,1 milioane de lei

Bazinul de la ştrandul Vedea a costat municipalitatea 6,5 milioane de lei. Aleilei şi împrejmurile încă 1,5 milioane de lei, iar plantele exotice vor mai scoate din buget 100.000 de lei.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite