Pe drumurile din Teleorman se circulă cu 30 de kilometri la oră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada căzută în ultimele două zile, poleiul format peste noapte pe unele drumuri şi ceaţa care a acoperit şosele de dimineaţă au dat de furcă şoferilor teleormăni.

Atât pe drumurile naţionale cât şi pe cele 12 drumuri judeţene, drumarii au acţionat non-stop în ultimele 48 de ore. „Pe toate drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Lucrătorii au acţionat în permanenţă pe toate tronsoanele de drum judeţean , cu autogradere, autocamioane cu lamă pentru degajarea carosabilului şi răspândirea materialului antiderapant”, ne-a declarat Petre Săvuşcă, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Teleorman.

Şi lucrătorii de la Drumuri Naţionale au acţionat azi-noapte pe mai multe porţiuni de drum. „ Am lucrat   azi-noapte pe toate drumurile şi continuăm şi astăzi pe DN 52 , ruta Alexandria-Turnu Măgurele, pentru a înlătura zăpada de pe carosabil”.  ne-a spus Alexandru Popa, directorul Secţiei Drumuri Naţionale  Teleorman.  Drumarii au aruncat în cele 48 de ore 321 tone de sare şi 482 m.c de nisip. „ Am încărcat materiale antiderapante de la toate cele opt districte din judeţ. Pe drumuri au fost 32 de autobasculante cu lame şi răspânditor de sare şi nisip.  Mai avem în stoc material şi pentru zilele următoare, dacă va continua să ningă”, ne-a mai spus şeful  Secţiei Drumuri Naţionale .

Două drumuri de evitat

În ciuda eforturilor drumarilor , circulaţia pe drumurile judeţene şi naţionale din Teleorman este greoaie. Şoferii au fost nevoiţi să circule cu 30 de kilometri la oră, şi din cauza stratului de polei format pe toate drumurile, dar  şi din cauza ceţei care a persistat până aproape de ora 12.00. Cele mai dificile tronsoane de drum sunt în continuare, după spusele reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale,   DN 65 A, limita judeţului Argeş-Roşiorii de Vede –Turnu Măgurele şi  65E, Roşiorii de Vede-Bogdana-Furculeşti-Piatra .

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite