Party cu frişcă şi Sânziana Buruiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii sunt invitaţi astă seară la singura discotecă din oraş, Club Smile, la o petrecere incendiară cu Sânziana Buruiană.Focoasa blondă va veni însoţită de trei fete din trupa Taboo şi, împreună , vor încinge pe ritmul de dans de la Smile o bătaie cu frişcă.

După ce week-end-ul trecut , doamnele şi domnişoarele din Alexandria s-au răsfăţat în cluburile din oraş la show-uri de striptease, în acest week-end a venit şi rândul domnilor.  Ei sunt invitaţi să petreacă, cu întârziere, Ziua bărbatului la o petrecere inedită. Clubul Smile organizează pentru domnii din Alexandria, dar nu numai, o petrecere incendiară cu frişcă la care atmosfera va fi întreţinută de Sânziana Buruiana. Binecunoscuta „ pupăză”, asistentă de televiziune şi pitoresc personaj monden va veni la Alexandria însoţită de trei fete, componente ale trupei de striptease Taboo. „ Sânziana Buruiană este prezentă pentru prima dată la Alexandria. Noi, în general, urmărim că aducem vedete care nu au mai fost , ca să atragem publicul. Sânziana va veni împreună cu trei fete de la Taboo pentru a face spectcol. Noi am numit petrecerea Frişcă Party şi de aici, cei care vor să vină, îşi dau seama, ce fel de petrecere va fi”, ne-a spus Cristi Codrea, managerul Clubului Smile. Reprezentanţii clubului promit că Sânziana Buruiană, alături de cele trei fete de la Taboo, vor „topi” frişca pe ringul de dans.
Intrarea este liberă
Show-ul „ Frişcă Party” cu Sânziana Buruiană şi cele trei fete de la Taboo va începe la ora 22.00, iar intrarea va fi liberă, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete. „ Show-ul va dura cam două ore sau două ore şi jumătate. Ne aşteaptăm ca discoteca  care are 600 de locuri să fie arhiplină şi petrecerea să aibă succes. Este un cadou şi pentru bărbaşi, dar şi pentru doamne, care vor să se distreze în acest week-end”, ne-a mai spus Cristi Codrea. Muzica la Club Smile va fi asigurată de DJ Knight, ca în fiecare week-end. Clubul vine în întâmpinarea grupurilor de clienţi cu oferte speciale la băuturi. „ Avem pentru o sticlă de wischy sau o sticlă de votcă plus două sucuri un preţ special de 120 de lei. ”, a mai spus managerul clubului.
Şi fetele vor să o vadă pe blonda focoasă
Afişele cu blonda Sânziana au stârnit interesul băieţilor din Alexandria . „ Merg sigur să o văd că am auzit că ştie să facă spectacol. O să vin cu un grup de băieţi, mai ales că intrarea este liberă .”, ne-a spus Cosmin Surdu, un alexăndrean de 23 de ani. Şi fetele şi-au rezervat mese la Club Smile pentru a o vedea în realitate pe „pupăza”blondă. „ O să merg cu prietenele să ne distrăm, la o petrecere, aşa ca după 8 Martie, că nu am avut timp să ieşim în cursul săptămânii. În plus, sunt tare curioasă să văd cum arată în realitate, Sânziana Buruiană, să văd dacă arată la fel de  bine ca la televizor”, ne-a spus Mioara Cornescu, o tânără de 26 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite