Parcarea de la piaţă e varză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii vând varză în parcarea de la piaţa centrală
Comercianţii vând varză în parcarea de la piaţa centrală

După ce, timp de câteva săptămâni bune, parcarea de la piaţa centrală din Alexandria, de pe strada Confederaţiei,  a fost ocupată cu camionete cu struguri, acum a devenit târg de varză.

Zilnic, cel puţin zece comercianţi cu varză îşi parchează aici maşinile şi îşi expun varza în aşteptarea cumpărătorilor, spre diserarea şoferilor care nu mai au nici o şansă să găsească un loc de parcare. „ Ne-am săturat, locul  ăsta numai parcare nu mai e. După ce că mereu stau aici maşini la vânzare, după ce că acum o lună era plin de struguri, acum au venit cu varză. Vin zilnic aici să caut un loc de parcare pentru că servici în zonă, dar nu găsesc niciodată” ne-a spus Mihai Dragomir, un alexăndrean de 29 de ani, nemulţumit că locurile de parcare sunt ocupate cu varză.
Comercianţii veniţi de la Olteni,  Plosca, Peretu, Bragadiru sau alte comune să-şi vândă varza la Alexandria nu s-a aşezat în parcare de capul lor, ci cu acceptul conducerii SC Pieţe Târguri. „ Avem aprobare şi plătim taxă pentru locurile astea. Dau 36 de lei pe zi, dar nu sunt deloc mulţumit că parcă nu mai cumpără lumea ca în alţi an. Varza o dăm ieftin şi abia ne scoatem banii”  a spus Ion Olteanu, comerciant din Peretu.

Conducerea SC Pieţe Târguri are o explicaţie

Nemulţumirile alexăndrenilor în legătură cu târgul ad-hoc de varză din parcare sunt cunoscute şi de conducerea SC Pieţe Târguri. Întrebată de reporterii ADS Alexandria de ce le-a permis comercianţilor să-şi vândă varza în parcare, Cecilia Avram, şef-serviciu SC Pieţe Târguri,  a explicat :”Ar fi fost foarte greu să îi băgăm în piaţă,  accesul este greu, nu puteau să intre cu maşinile acolo.Ne-am gândit că e mai bine în parcare şi pentru ei, şi pentru cei care cumpără cu sacul şi îl bagă direct în maşină.”

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite