Paradisul piticilor, singurul loc în care copiii se pot distra zilnic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paradisul piticilor este singurul loc de joacă privat din oraş unde se organizează petreceri tematice şi distracţia e garantată. Spaţiul este deschis zilnic şi oferă micuţilor topogane gonflabile, jucării, căsuţe, piscine cu bile şi clowni care întreţin atmosfera.

Paradisul piticilor cu sediul în strada Gheorghe Doja, nr. 28 este singurul loc de joacă privat din Alexandria. Spaţiul se adresează copiilor mai mici sau mari, cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, şi este amenajat cu jucării pentru diferite categorii de vârstă. Deschis în urmă cu un an la iniţiativa Cristinei Bădici care a vrut să ofere ceva nou copiilor din oraş, spaţiul a devenit loc de pelerinaj zilnic pentru bunici cu nepoţi sau părinţi cu copii . “ Aici este locul unde dorinţele copiilor se împlinesc. Avem o echipă tânără care se ocupă de cei mici . La dispoziţia prichinderilor sunt puse topogane gonflabile, trambuline gonflabile, pisicină cu bile, leagăne, jucării, jocuri, căsuţe”, spune  Cristina Bădici, cea care a deschis Paradisul Piticilor.
Părinţii care şi-au adus copiii o dată la Paradisul Piticilor recunosc că cei mici au insistat să revină şi că ajung aici de mai multe ori pe săptămână. “ A fost suficient să venim o dată şi apoi a cerut mereu. În general mergeam în parc sau la pădure ca să se dea în leagăn sau pe topogan. Aici dotările sunt mult mai moderne, sunt supravegheaţi, este altceva. Sunt zile ploioase când nu ai unde să te duci în parc şi vii aici”, ne-a spus Sanda Trancă, o alexăndreancă de 34 de ani.

Camere amenajate pentru fiecare categorie de vârstă

Spaţiul are trei camere amenjate pentru diferite categorii de vârstă. Copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani au o cameră cu jucării adecvate vârstei lor, iar cei mai mari cu vârste cuprinse între 5-8 ani şi respective 8-12 ani, au alte două camere. Micuţii care vin aici sunt supravegheaţi de personal profesionist, dar şi animaţi de personaje de poveste. Piticii care trec pragul paradisului din strada Gheorghe Doja  se întâlnesc cu personaje Disney, clowni sau macote. “ La Paradis nu au cum să se plictisească pentru că sunt în permanenţă întreţinuţi în activităţi şi jocuri”, spune proprietara centrului.

Vinerea, seară tematică

În fiecare zi de vineri, piticii care vin la Paradisul din strada Gheorghe Doja au parte de surprize deosebite. “ Vinerea este seara cu petreceri tematice.  Avem carnaval sau seri cu piraţi sau alte personaje. Cei mici se deghizează în costumaţii, sunt pictaţi pe faţă de clowni. Fiecare seară de vineri aduce ceva nou şi distracţia pentru cei mici este garantată” ne-a spus Cristina Bădici, proprietara Paradisului Piticilor.

Doar 5 lei pentru o oră de distracţie

Paradisul piticilor este deschis în fiecare zi a săptămânii de la ora 12.00 la ora 20.00. O oră de distracţie pentru cei mici îi costă pe cei mari doar 5 lei, dacă rămân şi ei în spaţiul de joacă. Părinţii care vor să îi lase pe cei mici în grija supraveghetorilor plătesc 7 lei. “ Bunicii sau părinţii îi pot aduce pe cei mici aici îi predau personalului nostru care are grijă de ei şi se pot întoarce să îi ia după expirarea timpului de joacă”, a mai spus Cristina Bădici. În ambele situaţii, preţul pare acceptabil, după cum spun părinţii sau bunicii care obişnuiesc să îi aducă  pe cei mici aici. “ Nu mi se pare mult. Oricum ,acum vara nu stăm mai mult de o oră şi e suficient”,ne-a spus Ionel Vişan, un tătic “ client” al Paradisului Piticilor.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite