Moş Crăciun se închiriază anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun de închiriat
Moş Crăciun de închiriat

Alexăndrenii care  vor să le facă o surpriză copiilor îl pot aduce anul acesta , acasă , pe Moş Crăciun, contra cost.Moşul se poate închiria on-line de la  Bucureşti cu 300 de lei sau , prin telefon , de la o firmă din Alexandria, cu 50 de lei.

Părinţii care vor să îl aducă pe Moş Crăciun din capitală, trebuie să scoată din buzunar 300 de lei, pentru ca micuţiilor să stea în preajma moşului o oră. Pe lângă bani, potrivit reprezentanţilor site-ului www.brazidecrăciun.ro, moşul are pretenţia să fie aşteptat cu lapte cald şi prăjituri cu ciocolată. În schimb, el va asculta timp de o oră poezii , cântece şi dorinţele micuţilor. Cadourile vor veni al final , prin intermediul moşului, dar pe cheltuiala părinţilor. Cristina Vasile, angajata serviciului de închiriere din Bucureşti spune că, deocamdată, nu a primit nicio solicitare de la Alexandria: „ Până la această dată nu am primit nicio cerere de la Alexandria, nici la telefon, nici on line. Noi avem oferta deschisă până pe data de 25 decembrie. Deci mai au timp să apelze la serviciile noastre.” Ideea de a aduce un moş original în casele lor, le surânde alexăndrenilor cu copii mici, dar majoritatea spun că 300 de lei e un preţ cam mare.” Mi-aş dori să îi fac o surpriză copilului meu de 4 ani. Chiar s-ar bucura enorm să se trezească cu Moş Crăciun acasă. De obicei, îi punem, cadourile sub brad, fără ca el să vadă. Ar fi ceva să le primească direct de la moş. Din păcate, nu dispunem de atâţia bani ca să dăm 300 de lei pentru o oră”, ne-a spus Simona Anghel, o mămică de 31 de ani.

Moş Crăciun de la Alexandria, doar 50 de lei

„ Paradisul Piticilor”, singurul loc de joacă din oraş închiriază anul acest moşi. Serviciul local este mult mai ieftin decât cel din capitală. Pentru o reprezentaţie, părinţii trebuie să plătească doar 50 de lei. Dacă vor ca moşul să vină însoţit de alte personaje de sezon, cum ar fi Crăiasa Zăpezii , Spiriduşul sau Omul de Zăpadă, părinţii vor plăti 100 de lei. În plus, personajele îi vor picta pe micuţi pe faţă. „ Avem solicitări de la cinci grădiniţe care fac serbări de Crăciun şi de la mai multe familii care vor să îl aducă pe moş acasă. Cadourile vor fi cumpărate de părinţi. Pentru prima dată Moş Crăciun va veni vineri, chiar la Paradisul Piticilor care organizează o petrecere tematică.

Moşul din vecini

Varianta cea mai iefină este achiziţionarea unui costum de moş care costă 35 de lei şi găsirea unui vecin sau bunic, dispus să joace rolul de moş. O idee la care mulţi alexăndreni au apelat anul trecut pentru a face o bucurie copiilor, cu mai puţini bani. „ Am rugat un vecin din bloc anul trecut să se îmbrace în moş. I-am pus şi barbă din vată şi nu l-au recunscut. S-au bucurat foarte mult copii”, ne-a spus Bogdan Drăghici, un alexăndrean de 37 de ani, care va pune în practică varianta cu moşul din vecini şi anul acesta.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite