Mix Music Evolution la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare turneu muzical organizat în România ajunge la începutul lunii iunie şi la Alexandria. Alexăndrenii vor avea parte timp de trei zile de concerte cu artişti renumiţi, parc de distracţii, filme 7 D , focuri de artificii, terase şi magazine cu suveniruri.

Turneul Mix Music Evolution, eveniment unic în România se va instala în Alexandria în zilele de 3, 4 şi 5 iunie. Primarul municipiului Victor Drăguşin a anunţat evenimentul cu prilejul celei mai recente şedinţe de Consiliu local. “ În zilele de 3, 4 şi 5 iunie, la Alexandria va poposi caravana Mix Music Evolution . Vom avea trei seri cu muzică uşoară şi populară , concerte cu artişti cunoscuţi. Noi va trebui să asigurăm cinci camere pentru cazarea invitaţilor pe perioada evenimentului” a spus Victor Drăguşin. Pentru alexăndrenii care au parte de spectacole în oraş doar cu prilejul zilelor oraşului, evenimentul Mix Music Evolution este unul mai mult decât binevenit.

Andreea Bălan, Proconsul şi Keo vor susţine concerte

Scena Mix Music Evolution va fi instalată pe platoul din faţa Casei de Cultură Alexandria. În fiecare dintre cele trei seri , alexădrenii vor putea asista aici la concerte susţinute de artişti cunoscuţi. Pe lista artiştilor care vor concerta în cadrul turneului Mix Music Evolution se află Andreea Bălan, Keo, Proconsul, Laurenţiu Duţă, DJ Jungle, Jean de la Craiova  Uni-k. Prezentator va fi Cătălin Măruţă.  Pe lângă concerte, alexăndrenii vor ave aparte şi de multe alte surpize. Pe platou vor fi instalate terase , magazine cu  produse specific româneşti şi un parc de distracţii pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Orăşelul de distracţii Mix Music Evolution va aduce în centrul Alexandriei topogane gonflabile, maşinuţe, mascot şi animaţie pentru copii.

Filme 7 D

În majoritatea oraşelor prin care a trecut până acum Mix Music Evolution, un punct de atracţie l-a constituit cinematograful 7 D. Organizatorii vor aduce şi la Alexandria  ecranele, ochelarii şi efectele special 7 D.  Dacă pentru concerte intrarea va fi liberă, pentru cei care vor dori să experimenteze filmele 7D, intrarea va fi de 20 de lei.

Se aşteaptă un număr record de participanţi

Turneul a fost iniţiat de compania artisică Mix Music care a dorit să îmbine perfect muzica cu voia bună şi distracţie. Marius Gavrilă , directorul general al turneului spune că, în fiecare oraş, prin care a trecut Mix Music Evolution s-a înregistrat un număr record de participanţi. „ Am fost la Slobozia şi am adunat peste 20.000 de oameni. De distracţia de care au avut parte cei din Slobozia şi din oraşele prin care am trecut , vor avea parte şi alexăndrenii” a spus Marius Gavrilă. Producţia evenimentului Miox Music Evolution este uriaşă: peste 200 de tone de echipament, însemnând scene, aparatură de sonorizare, lumini , efecte speciale, utilaje pentru parcurile de distracţie, au fost mutate săptămânal de organizatori, din oraş în oraş.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite