Merele se lasă aşteptate la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din unităţile de învăţământ din Alexandria trebuie să se mulţumească deocamdată, doar cu lapte şi corn.

Merele care ar fi trebuit să ajungă în şcoli, potrivit termenului dat de Guvern, în data de 1 noiembrie, se lasă aşteptate.  Edilii alexăndreni nu au reuşit să găsească nici o firmă căreia să i se atribuie acest serviciu. Fiind vorba de o sumă mai mică de 10.000 de euro nu s-a impus organizarea unei licitaţii publice, ci încredinţarea directă. „ Noi am anunţat din timp firmele interesate să preia acest serviciu, dar nu s-a prezentat nimeni. Pentru că nu venit nicio firmă cu ofertă în acest sens programul nu a putut fi deocamdată implementat” a declarat pentru Adevărul de Seară, Cristina Teodorescu, responsabil relaţii cu publicul în cadrul Primăriei Alexandria.
Primăria Alexandria aşteaptă oferte din partea producătorilor de mere  din judeţ sau din afara judeţului şi speră să se găsească o firmă care să aducă mere şi la şcolile din oraş. Fondurile de care dispune Primăria Alexandria pentru achiziţionarea şi distribuirea merelor în şcoli, ar asigura programul doar până la sfârşitul anului.
 

Câte primării dau mere în şcoli, o necunoscută pentru ISJ

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman a aflat de la reporterii ADS Alexandria, despre lipsa merelor în şcolile din Alexandria .” Chiar nu ştiam că la Alexandria nu se dau mere. Mă surprinde cum în alte locuri s-a putut şi aici nu” ne-a spus inspectorul general Constantin Amarie. În câte şcoli din judeţ se distribuie mere de la 1 noiembrie este o întrebare la care conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman nu a ştiut să răspundă. „ Nu avem o situaţie a primăriilor care dau mere în şcoli. Vom analiza şi vom vedea” a mai spus şeful ISJ Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite