Liniştea de la Biserica din Buzescu, la mâna Prea Sfinţitului Galaction Stângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătenii din Buzescu  au depus un memoriu semnat de 1000 de persoane la Episcopia Alexandriei şi Teleormanului prin care cer aducerea preotului Dragoţş Ivănescu înapoi în sat şi mutarea celor doi fraţi preoţi Moşu în altă localitate.

Oamenii s-au aşteptat ca, la depunerea memoriului, să poată avea o discuţie cu PS Galaction Stângă, dar nu au fost primiţi de Episcop. “ Noi aşa înţelesesem că va sta de vorbă cu noi, că vor veni şi fraţii Moşu şi protopopul , dar nu ne-a primit nimeni. Am lăsat memoriul şi acum aşteaptăm un răspuns. Suntem hotărâţi să mergem mai departe şi să ducem acelaşi memoriu şi la Patriarhie. Trebuie să se facă dreptate” ,ne-a spus Ain Gogoi, unul din sătenii care a mers la Episcopie.
Contactat telefonic de reporterii ADS Alexandria, PS Galaction Stângă  a afirmat că va demara o anchetă la Biserica de la Buzescu . “ Trebuie făcută o anchetă pentru a verifica acuzaţiile care se aduc preoţilor. Termenul legal maxim în catre trebuie răspuns la memoriu este de 30 de zile. Cu căt se rezolvă mai repede problema, cu atât va fi mai bine”, a declarat pentru Adevărul de Seară, PS Galaction Stângă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite