Guess Who vine la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guess Who alias Laurenţiu Mocanu va susţine un concert sâmbătă seara la Clubul Smile. Celebrul cântăreţ  vine pentru prima dată la Alexandria şi  va susţine, potrivit organizatorilor, un show inedit.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, alexăndrenii au avut posibilitatea să-l vadă în oraşul lor , pentru prima dată, pe Puya, la sfârşitul acestei săptămâni, ei vor avea parte de o nouă porţie de hip-hop. Guess Who alias Laurenţiu Mocanu va susţine sâmbătă seara, cu începere de la ora 22.00 , un concert în Club Smile. „ Artistul concertează pentru prima dată în acest oraş. Considerăm că acest lucru este un mare pas pentru publicul Alexandriei, pas care va deschide o serie de astfel de concerte în viitorul apropiat” a spus Sergiu Manolescu, PR Manager PeopleLink România, organizatorii  evenimentului.  Cei care îl aduc pe Guess Who la Alexandria spune că artistul va susţine un concert care merită văzut. “ Copilul teribil al generatiei hip-hop este foarte încântat de acest concert întrucât îşi respectă publicul care-l ascultă, prin acelaşi gen muzical care l-a consacrat, fără compromisuri de dragul succesului şi concerte dese în cât mai multe locuri” a mai spus PR Managerul care se ocupă de organizarea concertului din Alexandria.

Intrarea este 20 de lei

Concertul lui Guess Who va începe la ora ora 22.00 şi va dura aproape două ore. Preţul biletului de intrare este de 20 de lei, iar doritorii pot cumpăra bilete în seara spectacolului sau pot rezerva masă în Clubul Smile. Cei care vor veni sâmbătă seara la Club Smile vor putea asculta piese binecunoscute precum „ Manifest”, „ Locul potrivit”, „ Azi, nu”, dar şi de pe noul album al solistului intitulat”  Tot mai sus”.

Evenimentul de la Alexandria care îl are ca protagonist pe Guess Who a fost popularizat şi on line pe pagina de Facebook a organizatorilor. Foarte mulţi alexăndreni şi-au anunţat intenţia de a merge la concert.” Abia aştept. Este un eveniment pe care nu am cum să îl ratez.”,ne-a spus  Alex Trancă, un alexăndrean  care va merge la concert.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite