Drumul morţii a mai luat o viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul nu a mai avut nicio şansă de scăpare dintre fiarele contorsionate
Tânărul nu a mai avut nicio şansă de scăpare dintre fiarele contorsionate

Viteza ucide din nou! Un tânăr de 29 de ani din Turnu Măgurele şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie pe Drumul European 70. Tânărul conducea cu viteză foarte mare un automobil pe care n-a mai reuşit să-l controleze într-o curbă.

Un tânăr şofer de 29 ani din Turnu Măgurele, care a călcat la maxim pedala de acceleraţie, şi-a găsit sfârşitul într-un grav accident de circulaţie. Tragedia s-a produs pe Drumul European 70 care face legătura între Alexandria şi Bucureşti, în localitatea giurgiuveană Ghimpaţi.

În noaptea de luni spre marţi, puţin după miezul nopţii, liniştea comunei Ghimpaţi a fost tulburată de sirenele ambulanţei şi ale pompierilor. Un cumplit accident de circulaţie se produsese în comuna giurgiuveană.

“Mihai B., de 29 ani, din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism marca Mini One, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului, ieşind în afara părţii carosabile, lovindu-se lateral stânga de un stâlp de iluminat public. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi avarierea în proporţie de 80 la sută a autoturismului”, a declarat Cristian Şuţă, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Tânărul era student la stomatologie şi provine dintr-o familie foarte bună, tatăl său fiind unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi medici din Turnu Măgurele.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite