Gigolo de Teleorman: Servicii pentru grăsuţe , 50 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii virili şi inventivi  au găsit o modaliate de a face faţă crizei financiare: îşi oferă serviciile sexuale contra cost pe internet.Reporterii ADS Alexandria au contactat doi gigolo autohtoni care au confirmat că oferta postată on line este valabilă , iar preţul unei “ întâlniri” variază între 150 şi 300 de lei.

George , un alexăndrean de 32 de ani şi-a postat oferta pe un site de mică publicitate, la secţiunea matrimoniale. Tânărul şaten de 1, 78 m, cu ochii verzi, drăguţ şi atletic, aşa cum se descrie în anunţ, promite companie plăcută doamnelor drăguţe. Contactat telefonic de reporterii ADS Alexandria, George a cerut înainte de toate, discreţie maximă. “ Eu am lucrat mai mult cu doamne din Bucureşti. Căsătorite. Vreau să fiu sigur că nu am probleme cu soţul, dacă eşti căsătorită. Nici nu mă interesează dacă eşti căsătorită, dar nu vreau să am, probleme”, a spus  George. Bărbatul este dispus să vină în locaţia aleasă de clientă, dar în cazul în care aceasta nu are un spaţiu pentru consumarea “ întâlnirii”, George se oferă să găsească el locul potrivit. În ceea ce priveşte tariful perceput, tânărul gigolo pare dispus să negocieze. Întrebat insistent care e tariful, bărbatul a dat cu mare greutate un răspuns: “ Nu vorbim de bani acum. Să ne  întâlnim, să ne vedem. Dacă ne placem reciproc, nu iau niciun ban. Cu doamnele cu care am lucrat eu , doamne din Bucureşti în special, luam 50 de euro. Dar, repet,  ne înţelegem. Dacă nu îţi place, nu iau niciun ban. Dar îţi promit plăcere  garantată.”
Întrebat dacă programul lui este încărcat, George a spus că este solicitat de clientele fidele, cel puţin o dată pe lună.

Servicii pentru doamnele plinuţe

Alt gigolo care şi-a postat anunţul on line în aşteptarea doritoarelor, are un target bine stabilit: se adresează numai doamenlor plinuţe sau grase cărora le promite  împlinirea tuturor fanteziilor erotice. Andrei , de 29 de ani, autorul anunţului, cere ca şi George discreţie maximă, dar spre deosebire de acesta, are termini bine stabiliţi în ceea ce priveşte întâlnirile.” Tu stabileşti ziua când vrei şi eu îţi spun unde să vii. Dar să fii discretă, nu vii cu nicio prietenă sau cu altcineva”, a spus tranşat tânărul. Cât priveşte tariful perceput de Andrei doamnelor plinuţe, pentru o întâlnire, acesta variază între 150 şi  300 de lei.

Gigolo sau damă de companie, în urma unor glume proaste

Unii alexăndrenii au ajuns să aibă numerele de telefon postate pe site-urile de anunţuri matrimonial, după ce prietenii le-au făcut glume proaste. Aceştia s-au trezit sunaţi de diverse persoane interesate de oferta lor şi au fost nevoiţi chiar să-şi schimbe numerele de telefon. “ Nu este valabil anunţul. A fost numărul de telefon al fiicei mele, iar fostul ei prieten i-a făcut o glumă proastă şi o sunau tot felul de indivizi, aşa că i-am luat eu telefonul” le-a spus reporterilor ADS o mamă din Alexandria, a cărei fiica a ajuns damă de companie, din întâmplare, pe internet.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite