Gheorghe Gheorghiu, Jean de la Craiova şi Laurenţiu Duţă au adunat mii de alexăndreni la spectacol !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de alexăndreni s-au adunat aseară în orăşelul Mix Music Evolution atraşi de muzica bună şi distracţiile oferite de cel mai mare turneu ajuns vreodată la Alexandria

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA SPECTACOLUL DE ASEARĂ

Startul distracţiei a fost dat de DJ Jungle care i-a provocat pe alexăndreni la dans, stimulându-i cu premii şi surprize. Locurile de joacă au fost pline de copii, iar la cinematograful ambulant 7D s-a stat la coadă. Copiii au fost cei mai curioşi să experimenteze senzaţiile oferite de filmele 7D şi s-au arătat extrem de încântaţi de ceea ce au văzut în cele şapte minute de film. « A fost foarte tare, m-am speriat un pic la început, dar pe urma m-am distrat. Sunt senzaţii foarte tari. Mi-a plăcut atât de mult încât voi mai intra odată » , ne-a spus Bianca, o fetiţă care a experimentat cinematograful 7D.

Nici tarabele cu suveniruri n-au dus lipsă de cumpărători care au dorit să rămână cu o amintire de la Mix Music Evolution.

Platoul din faţa scenei a devenit aproape neîncăpător după ce Elisabeta Turcu a dat startul recitalurilor de aseară. Alexăndrenii au fredonat melodiile cunoscutei interprete de muzică populară şi au încins hore.

Gheorghe Gheorghiu

Recitalul lui Gheorghe Gheorghiu a fost primit cu aplauze de toţi alexăndrenii prezenţi în orăşelul de distracţii. Celebra  melodie  «  Dacă dragoste nu e, nimic nu e » i-a ridicat în picioare şi i-a făcut să cânte şi pe alexăndrenii aşezaţi la terasele cu mici şi bere.

Cu aplauze au fost primiţi şi Jean de la Craiova, şi Laurenţiu Duţă, alţi artişti alături de care alexăndrenii au cântat şi au dansat.

Program special pentru copiii

Cei mici sunt aşteptaţi astăzi, în jurul prânzului, în orăşelul de distracţii la un program special. Mascotele Mix Music Evolution îi vor antrena pe copiii într-o serie de jocuri şi concursuri cu premii surpriză.

Petrecerea continuă diseară tot în paşi de dans şi muzică bună. Atmosfera va fi încinsă seara aceasta de Andreea Bălan, Petrişor, Uni-k , DJ Jungle şi alţi artişti surpriză.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite