250 alexăndreni au şansa de a obţine o locuinţă socială în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un număr considerabil de alexăndreni, ideea obţinerii unei locuinţe de la municipalitate, în regim de locuinţă socială este extrem de atractivă, graţie chiriei lunare foarte mici. Dar pentru că fondul locativ este limitat şi cererea foarte mare, alexăndrenii în aşteptarea eliberării unei astfel de locuinţe mai trebuie să aştepte. 

Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat lista de priorităţi pentru rsoanele îndreptăţite să primească o locuinţă socială în municipiul Alexandria şi, potrivit hotărârii, lista respectivă cuprinde 250 de solicitanţi. Însă, ca şi în cazul locuinţelor convenabile, persoanele care au punctaje egale vor fi departajate în funcţie de vechimea cererii solicitantului, luându-se în considerare data efectivă a înregistrării cererii, prioritatea având-o solicitantul a cărui cerere are cea mai mare vechime.
Mai mult, în contextul în care în acest moment spaţiile locative sunt indisponibile iar prevederile legale interzic efectuarea evacuărilor în sezonul rece, persoanele îndreptăţite să ocupe un astfel de apartament vor fi anunţate la momentul oportun de către angajaţii municipalităţii, care ţin evidenţa acestei situaţii.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite