Desenele cu nisip, o afacere inedită a unui alexăndrean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alexăndrean de 34 de ani a pus pe picioare o afacere inedită inspirată din străinătate-desenele cu nisip colorat.Produsul „ Magic Sand”, marcă înregistrată de George Soare, poate fi testat în locurile de joacă special amenajate în malluri sau acasă, prin achiziţionarea unui kit de nisip colorat.

Ideea Magic Sand i-a venit alexăndreanului în timpul unui concediu în străinătate, iar sursa de inspiraţia a fost chiar fetiţa lui, Maria. „Ideea Magic Sand a încolţit acum doi ani pe timpul concediului,  când eu, soţia mea si fetiţa, Maria, ne plimbam printr-o  staţiune. Am ajuns la un moment dat la un loc plin de copii care nu putea scăpa neobservat. Acolo a executat fetiţa mea primul tablou cu nisip colorat; i-a placut atât de mult activitatea aceasta încât tot timpul ne intreba când o mai ducem să facă un desen. Atunci mie si soţiei ne-a venit ideea de a -i oferi această posibilitate si de a o putea împărtăşi cu prietenii ei”, ne-a spus George Soare. De la idee până la punerea în practică a acesteia, a urmat pentru alexăndrean, o perioadă foarte aglometară, în care a strâns cât mai multe informaţii despre acest produs. “ Am strâns toate informaţiile de care avem nevoie şi la capătul unui an de muncă asiduă am venit cu un concept unic pe piaţa locurilor de joacă din mall-urile din România, care se numeşte Magic Sand”, mai spune George.

Magic Sand ar putea ajunge în grădiniţe

Primul stand cu desene cu nisip “ Magic Sand” a fost lansat în septembrie 2010, la Bucureşti în complexul comercial Grand  Arena. Acesta a fost primul loc de joacă din România unde micuţii au putut experimenta desenele cu nisip. În paralel cu organizarea standului, omul de afaceri a încercat să introducă nisipul şi în magazine. “ Un real success l-au constituit kiturile de desene cu nisip care pot fi executate de copii chiar la ei acasă. Există şi în Alexandria o librărie unde se comercializează acest produs. “ Acum suntem în discuţii cu câţiva parteneri care doresc să integreze şi ei acest concept în cadrul unor locuri de joacă sau instituţii de învăţământ preşcolar. În vară, ne gândim să extindem proiectul şi în parcuri”, ne-a mai spus George Soare. Kitul de desene cu nisip poate fi achiziţionat de la Librăria ABC din Alexandria, sau on line, la preţul de 15 lei pe pachet.

Copiii sunt încântaţi

Magic Sand este disonibil în 43 de modele de desene cu nisip, 15 culori diferite de nisip. Copiii din Alexandria şi părinţii lor au auzit de Magic Sand şi mulţi  s-au declarat încântaţi după ce au testat produsul. “ Am cumpărat şi noi Magic Sand, nu am avut idee că este atât de interesant. Habar nu aveam că a plecat de la ideea unui alexăndrean. Oricum, e un joc care dezvoltă creativitatea copilului”, ne-a spus Alina Toader, o alexăndreancă de 36 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite