Crucea Roşie Alexandria strânge fonduri pentru japonezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a susţine acţiunile de ajutorare a victimelor catastrofei din Japonia, Crucea Roşie a lansat apelul umanitar de urgenţă „ Ajutor pentru Japonia”.

Apelul a fost preluat şi de filiala de Cruce Roşie Alexandria . „ Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct , în consturile deschise special pentru acest apel , darşi punerea la dispoziţia populaţiei a serviciului de restabilite a legăturilor de familie cu rudele aflate în Japonia” , se arată în comunicatul emis de Crucea Roşie.
Sumele strânse vor fi transmise către Crucea Roşie din Japonia şi vor fi folosite pentru amenajarea de adăposturi temporare, asigurarea apei şi asistenţei medicale pentru sinistraţi.
„Ne adresăm companiilor, oamenilor de afaceri, organizaţiilor nonguvernamentale şi guvernamentale, dar şi oamenilor de rând care vor să ajute oamenii din Japonia, victime ale catastrofei de acolo, să doneze bani în conturile Crucii Roşii”,ne-a spus Felicia Cârpaciu, directorul Filialei de Cruce Roşie Alexandria. Conturile unde şi teleormănenii pot dona bani sunt deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană LEI: RO02BRDE410SV61136934100,    EURO: RO33BRDE410SV06871604100




Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite