Controale nocturne pentru depistarea muncii la negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii ITM Teleorman, poliţiştii, jandarmii şi comisarii gărzii financiare vor derula luna aceasta o serie de controale pentru depistarea muncii la negru.

Campania iniţiată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman şi susţinută de IPJ, IJJ şi Garda Financiară va fi una de mare amploare. Controalele se vor face atât ziua, cât şi noaptea, în funcţie de profilul de activitate controlat. Pentru a evita scurgerea de informaţii, iniţiatorii campaniei au luat decizia ca personalul care efectuează controlul să nu afle destinaţia, decât în momentul în care se vor afla în maşina.

Controalele pentru depistarea muncii la negru se intensifică, în contextul în care, de la începtul anului 2011, cazurile de muncă fără forme legale au crescut îngrijorător. ITM Teleorman a efectuat în primele luni ale acestui an, 435 de controale la agenţii economici din judeţ. În urma acestor controale au fost aplicate 336 de sancţiuni , din care 106 au fost amenzi în valoare de 481.500 de lei. Alţi 230 de agenţi economici controlaţi de ITM s-au ales cu avertismente.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite