Concert Puya, în Noaptea de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul interpret de muzică hip-hop va susţine, sâmbătă seara, primul său concert în Alexandria, în discoteca Smile. Pentru iubitorii de muzică hip-hop, venirea lui Puya la Alexandria este, fără îndoială, concertul anului. Binecunoscutul artist va susţine sâmbătă seara un concert incendiar la Smile, singura discotecă din oraş.

Intrarea stabilită de organizatori este de 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi. Chiar dacă spectacolul lui Puya se suprapune cu slujba de Înviere, organizatorii petrecerii sunt convinşi că discoteca va fi arhiplină. Club Smile are o capacitate de 600 de locuri şi managerii se aşteaptă ca toate să fie ocupate de iubitorii de muzică hip-hop şi nu numai. „Venirea lui Puya la Alexandria şi concertul pe care îl va susţine este, fără îndoială, un eveniment. Ne aşteptăm să vină cât mai mulţi”, ne-a spus Marilena Medinţu, managerul clubului. Potrivit organizatorilor  concertul va fi live şi va conţine cele mai cunoscute piese ale interpretului.

„American Dream”, live

Sâmbătă seara la Club Smile se vor auzi hituri precum „Undeva în Balcani”, „Sus pe bar” sau „American Dream”, iar alexăndrenii sunt nerăbdători să le audă în interpretare live. „Mi se pare super tare că vine Puya, îmi place foarte mult şi abia aştept să îl văd. Va fi o seară cu muzică bună. Mi se pare rezonabil şi preţul având în vedere că este totuşi unul dintre cei  mai în vogă interpreţi din ţară, la momentul ăsta”, ne-a spus Sorina Vişan, o tânără de 22 de ani.
Concertul lui Puya va fi „condiemntat” cu ofertă specială la băuturi. Pentru 120 de lei clienţii primesc o sticlă de whisky sau votcă, plus patru sucuri. Atmosfera va fi întreţinută şi de aimatoarele clubului, care promit să facă spectacol.

Preţ

Pentru a intra la concertul lui Puya, fetele vor plăti 10 lei, iar băieţii – 20 de lei.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite