Conacul horror de pe Ruscă, loc de întâlnire al sataniştilor?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conacul de pe Ruscă- loc de întâlnire al sataniştilor?
Conacul de pe Ruscă- loc de întâlnire al sataniştilor?

Ruinele conacului de pe Ruscă provoacă fiori multor alexăndreni din oraş care au auzit poveşti de groază legate de acest loc. Oamenii vorbesc despre ruine ca fiind un loc de întâlnire al unui grup de satanişti care îşi face veacul prin Alexandria.

Chiar şi în plină zi, ruinele conacului de pe Ruscă provoacă fiori celor care se încumetă să escaladeze dealul unde există singurul drum de acces către acest loc. Pereţii poartă tot felul de însemne şi înscrisuri dubioase, iar imaginea pe care o creează spaţiul este una ruptă din filmele de groază. O svastică mare şi  roşie tronează pe unul dintre pereţi, iar pe ceilalţi, din loc în loc, apare scris, mai şters, „Satan rege”, „666”, „ Death”, asta pe lângă alte semne care nu se mai desluşesc bine din cauza pereţilor deterioraţi. În locul, aparent părăsit, de la marginea oraşului pot fi găsite sticle sau cutii de bere, cenuşă, pachete goale de ţigări sau ziare, semn că cineva încă îşi mai face veacul pe aici. Legendele legate de acest loc sunt cunoscute de foarte mulţi oameni din oraş, care privesc ruinele ca pe un loc al întâlnirilor dubioase. Cei mai mulţi alexăndreni ştiu că în ruinele fostului conac se întâlnesc de ani de zile, tineri teribilişti care îşi spun „satanişti”.

Legendele spun că aici se omorau animale


Robert,  un alexăndrean care are 27 de ani, spune că a auzit multe poveşti legate de acest loc. „Am auzit de la cunoştinţe că aici se practicau într-o vreme ritualuri satanice. De fapt, aici se aduna un  grup de tineri care ascultau muzică rock, se îmbătau şi omorau pisici sau câini după care mânjeau pereţii cu sângele lor. Treaba cu satanismul mi s-a părut înfiorătoare, am auzit că ei se închinau la Satan, nu la Dumnezeu. Multă lume în oraş vorbeşte despre faptul că aici se întâmplă în continuare lucruri urâte”, spune tânărul care a preferat să rămână anonim. Alţi alexăndreni îşi amintesc că poveştile de groază de la concul de pe Ruscă se legau într-o vreme şi de cimitirul din Peco. „Am auzit şi eu acum câţiva ani că erau nişte satanişti prin oraş care luau crucile din cimitir şi le aduce la Ruscă şi le dădeau foc sau ardeau pisici pe foc. Nu ştiu cât este de adevărat, dar toată lumea cunoaşte conacul de pe Ruscă ca fiind un loc dubios. Nu ştiu câţi au avut curajul să vină să vadă ce se întâmpla acolo noaptea”, ne-a spus Marian Alexe, de 37 de ani, un alt alexăndrean care cunoaşte legendele de la ruinele conacului.

Nicio sesizare la poliţie

În ciuda poveştilor care circulă în continuare prin oraş în legătură cu ruinele concului de pe Ruscă, la poliţie nu a ajuns nicio sesizare legată de acest loc. „În ultimii şapte-opt ani nu au fost sesizări privind eventuale activităţi ilegale sau dubioase care s-ar desfăşura acolo”, ne-a declarat Scms Adrian Ilicea, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite