Cât te costă să faci fitness şi aerobic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un abonament la aerobic costă între 100 şi 120 de lei, iar la fitness pleacă de la 50 şi ajunge la 80 de lei. În oraş mai există decât două săli în care poţi să faci aerobic şi fitness pentru recreere, “Elyx Gym” şi “Sangym”. Există şi o variantă de fitness şi body-buiding de performanţă la sala de la stadion.

 Alexăndrenii care vor să scape de kilogramele în plus sau doar să facă mişcare pentru a avea un tonus sănătos, sunt aşteptaţi la sala de aerobic „Elix Gym”, situată pe strada Dr. Stâncă, din Peco. „Şedinţele de aerobic le ţinem în fiecare seară de luni până vineri, fără weekend. O şedinţă costă 9 lei, opt şedinţe 55 de lei, 12 şedinţe 85 de lei. Mai avem o altă variantă mult mai bună, abonament nelimitat, unde oamenii pot veni la toate şedinţele de aerobic. Pentru acesta se plăteşte 120 de lei”, ne-a spus Camelia Mihai, patroana sălii.
Programul sălii de pe Dr. Stâncă începe luni şi joi de la ora 19.00, iar marţi, miercuri şi vineri antrenamentul porneşte cu o oră mai devreme. Şedinţa durează o oră. O şedinţă înseamnă o oră de mişcare. Reprezentanţii sălii de aerobic au explicat care sunt paşii urmaţi de antrenorul profesionist Laura Sima. „Ora începe cu 10 minute de încălzire, după care se lucrează la salteluţe şi mai apoi la gantere de 2-3 kilograme. Urmează exerciţii specifice, fie de aerobic, fie fitness”, a mai spus Camelia Mihai.

Mai bine fitness decât tae-bo

 Sala din Peco a avut o perioadă şi program de tae-bo, dar au renunţat pentru că nu a prins la cliente. „La noi vin exclusiv doamne şi domnişoare şi era un antrenament prea solicitant pentru ele. Deci am renunţat. În schimb, am adus, de curând, aparatură pentru fitness”, explică Camelia Mihai. La „Elix Gym” alexăndrenele pot beneficia de aparate de fitness de ultimă generaţie cum ar fi: aparatul de free-stryde, bicicleta eliptică, precum şi clasicele bănci de exerciţii şi bicicleta fixă. Tarifele de la fitness pentru o şedinţă sunt de 8 lei, pentru opt, 50 de lei, iar un abonament lunar ajunge la 80 de lei.

Alexăndrenii din centru merg la Sangym
  Alt loc unde alexăndrenii pot practica fitnes-ul sau aerobicul şi fitness-ul este sala de fitness şi culturism „Sangym”, de la etajul doi al Complexului Burnas. Sala este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00 şi 20.00. Aici o şedinţă de aerobic costă 10 lei. Pentru un abonament lunar alexăndrenii trebuie să scoată din buzunar o sută de lei la aerobic şi 50 la fitness. Alexandra Voican, de 24 de ani, vine aici de câteva ori pe lună. „Îmi place pentru că este foarte aproape de unde locuiesc eu. Ştiu şi de sala din Peco, dar nu a fost niciodată”, spune tânăra alexandreană.
Sală de culturism şi fitness de performanţă
 Sala de forţă de lângă stadionul municipal Alexandria este dedicată exclusiv celor care vor să facă performanţă în fitness, body-fitness, culturism şi culturism clasic. „Poate să vină orice doritor, dar pentru a se pregăti pentru competiţie. Nu avem ca obiectiv prestări servicii, vin numai cei cu calităţi fizice genetice deosebite. Obiectivul sălii este performanţa. Avem două grupe: pentru performanţă şi de selecţie sau de începători. Poate să vină oricine la începători, dar până la urmă performanţa e scopul”, explică antrenorul Florian Dumitru. 


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite