Asfalt, doar la stadiul de proiectare în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În bugetul Alexandriei pe anul 2011, mai mic cu aproximativ 15% faţă de cel din 2010, edilii au încercat să găsească fonduri pentru reabilitarea unor străzi şi trotuare, care necesitau reparaţii.

 Cum bugetul a fost mic, nici străzile sau trotuarele care vor avea parte de reparaţii în acest an, nu sunt multe.  Peste 2 milioane de lei vor fi consumaţi pe reabilitarea trotuarelor de pe străzile Mihail Kogălniceanu, Agricultori, Gheorghe Doja, Victor Antonescu şi Libertăţii .
Străzile Tudor Vladimirescu (tronsonul cuprins între Negru Vodă şi Mircea cel Bătrân) şi Agricultori (Dunării-Mircea cel Bătrân) vor fi reparate în acest an cu bani din buget, alocaţiile pentru ambele străzi ajungând la aproximativ 1, 6 milioane lei. Lucrările la reabilitarea străzilor şi trotuarelor va începe în primăvară, după luna martie.
În ceea ce priveşte străzile care ar avea nevoie de asfalt, cele din cartierul Veterani şi din zona Lactel, bugetul din 2011 a permis doar proiectarea investiţiilor, prin studii de fezabilitate şi proiecte tehnice. Aproximativ 150.000 de lei sunt alocaţi din bugetul pe 2011 pentru proiectarea asflatului în aceste două zone.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite