Alexăndrenii refuză centralele de scară !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine expiră termenul limită până la care asociaţiile şi condominiile din Alexandria ar  trebui să depună cereri pentru centrale de scară.

Terma Serv a anunţat în urmă cu o săptămână că asociaţiile şi condominiile interesate de centrale de scară au termen până la 15 mai să depună cereri în acest sens. Doar două asociaţii au răspuns solicitării Terma şi au dat un răspuns în ceea ce priveşte montarea centralelor de scară, dar în ambele cazuri răspunsul a fost negativ.

Propunerea privind montarea de centrale de scară este, în soluţia edililor, singura soluţie pentru ca sistemul centralizat de încălzire să mai funcţioneze iarna viitoare. Alexăndrenii preferă însă varianta de cont propriu, dovadă numărul mare de cereri de debranşare depuse în ultima perioadă. Peste 100 de alexăndreni au solicitat debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire. Autorităţile au estimat că, până la finalul sezonului de debranşare, vor mai rămâne în sistem doar 4000 de apartamente din totalul de 15.000 existente în oraş. În condiţiile în care alexăndrenii refuză centralele de scară, soarta Terma Serv şi a sistemului centralizat de încălzire rămâne sub semnul întrebării.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite