Aflaţi din ADS Alexandria cum a ajuns baronul Liviu Dragnea din băiat simplu de la ţară , jupân de judeţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea, conduce judeţul  de 15 ani, timp în care a devenit cel  mai cunoscut, influent şi bogat om din Teleorman.  Dintr-un băiat simplu de la ţară, născut în comuna Gratia , Dragnea a ajuns cel mai bogat om din judeţ, fără de care în prezent nu mişcă nimic în zonă.

Numele său a fost tot timpul strâns legat de Tel Drum. Sub conducerea sa, în calitate de preşedinte de Consiliu Judeţean, Tel Drum firma de drumuri a instituţiei a fost privatizată şi cumpărată de apropiatul lui Dragnea, Marian Fişcuci. Tel Drum a înghiţit sute de milioane de euro din lucrări publice, ajungând acum să deţină exclusivitate pe drumurile judeţene.Dragnea a negat tot timpul orice legătură cu Tel Drum, cu foştii sau actualii acţionari. Baronul pesedist a ajuns, via Tel Drum, să aibă o avere spectaculoasă, pentru un bugetar. Fostul chiriaş ANL are acum o casă cât patru.Din păcate pentru Dragnea, Tot Tel Drum l-a băgat în scandalul cu fonduri europene.

 Aflaţi numai din săptămânalul ADS Alexandria pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare traseul lui Dragnea din satul Gratia, la şefia judeţului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite