Aflaţi din ADS Alexandria cât au chiulit şi cât au muncit parlamentarii de Teleorman în actualul mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din săptămânalul ADS Alexandria ce au făcut parlamentarii de Teleorman în ultimii trei ani.

ADS Alexandria vă prezintă activitatea parlamentarilor  de Teleorman, din 2008 până în prezent. Nouă aleşi au ajuns în 2008 în Parlamentul României să reprezinte intersele teleormănenilor. Odată instalaţi în fotoliile confortabile de demnitari, cei şase deputaţi şi cei trei senatori de Teleorman au cam uitat scopul prezenţei lor în parlament, dovadă faptul că după trei ani de mandat niciunul nu a avut o iniţiativă notabilă care să îi ajute concret pe teleormăneni. Unii s-au evidenţiat chiulind, alţii au demonstrat că le place să se audă vorbind, unii nu au au prea deschis gura în Parlament , iar alţii au avut zeci de iniţiative fără nicio legătură cu judeţul care i-a trimis să-i reprezinte interesele.
Robert  Negoiţă, Şerban Mihăilescu şi Nicolae Bănicioiu sunt campioni la chiul. Ei nu au fost prezenţi nici măcar la jumătate dintre şedinţele în plen.
Parlamentarul de Teleorman cu cele mai multe iniţiative este senatorul Romeo Nicoară, iar alesul cu cea mai mare prezenţă, dar fără luări de cuvânt a fost Adrian Florescu.

Citiţi mai multe în săptămânalul ADS Alexandria pe care îl găsiţi la chişcurile de ziare.




Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite