Aflăm luni dacă se mai organizează Zilele Alexandriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacarea bugetului Alexandriei de către  Prefectura Teleorman şi blocarea conturilor primăriei pun în pericol organizarea sărbătorii oraşului. Zilele Alexandriei ar trebui să se desfăşoare în perioada 27-30 august, dar deocamdată nu se ştie sigur dacă sărbătoarea se va mai ţine.

Chiar dacă majoritatea cheltuielilor cu ziua oraşului ar fi urmat să fie suportate din sponsorizări, sărbătoarea depinde , formal, de buget. Asta pentru că sumele venite din sponsorizări ar fi trebuit incluse în buget, printr-o rectificare. Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria este rezervat în privinţa posibilităţii organizării concertelor. “ Deocamdată nu pot să spun dacă se organizează. Vom şti săptămâna viitoare, în funcţie de rezultatul demersurilor noastre” a declarat primarul Alexandriei.
 Autorităţile din Alexandria s-au întâlnit cu prefectul Teodor Niţulescu într-o tentativă de mediere a conflictului iscat. Înţelegerea la care au ajuns cele două părţi constă în găsirea unei soluţii legale pentru deblocarea bugetului. În acest sens, specialişti din Prefectura Teleorman şi Consiliul local Alexandria  vor discuta despre găsirea unei soluţii care să deblocheze bugetul până la pronunţarea instanţei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite