Adriana Minciună este singura elevă din judeţ care a luat 10 pe linie la Bacalaureat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Minciună este singura elevă din Teleorman care a luat 10 pe linie la examenul de bacalaureat. Absoventă a Liceului Pedagogic “ Mircea Scarlat” din Alexandria, Adriana a fost olimpică la psihologie şi pedagogie.

Tânăra a reuşit performanţa de a lua nota maximă la toate cele trei discipline de bacalaureat: limba română, istorie şi geografie. Adriana a fost pe parcursul celor patru ani de liceu un elev de excepţie.Tânăra a participat la prima olimpiadă de psihologie în clasa a X-a şi a ajuns la etapa naţională unde a urcat pe treapta a III-a a podiumului. „Nu am participat la olimpiadă neapărat pentru că îmi plăcea materia. Pur şi simplu m-am înscris şi am ajuns la faza naţională. M-am pregătit cu profesoara Ileana Gurlui, dar cel mai mult m-am bazat pe pregătirea mea individuală”, explică Adriana Subiectul preferat al Adrianei Minciună trata pregătirea copilului pentru şcoală. În cadrul aceleiaşi olimpiade a fost remarcată de Universitatea „Babeş Bolyai” şi a primit un premiul special în bani şi şansa de a urma cursurile facultăţii de psihologie ale universităţii clujene, fără să dea examen de admitere. În clasa a XI-a liceana a reuşit să ajungă la din nou la o olimpiadă naţională. De data aceasta a fost vorba de competiţia olimpică la pedagogie, care a avut loc Slobozia.
Elevă de execepţie, Adriana a fost pasionată în şcoală de limba română, istorie şi engleză. La toate cele trei materii a participat la olimpiadele judeţene din anii trecuţi, obţinând rezultate deosebite.

Merge la Academia de Poliţie

În ciuda performanţelor la disciplinele pedagogie şi psihologie, Adriana a ales că urmeze altă carieră. Ea vrea să susţină examen la Academia de Poliţie .

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite