ASTĂZI: Se dă startul la distracţie. Trei zile de concerte şi spectacole cu Mix Music Evolution

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terasele, locurile de joaca pentru copii si magazinele cu suveniruri au invadat centrul Alexandriei
Terasele, locurile de joaca pentru copii si magazinele cu suveniruri au invadat centrul Alexandriei

Turneul Mix Music Evolution a ajuns în acest week-end şi la Alexandria. Alexăndrenii vor avea parte de  trei seri  de spectacole cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti, de filme 7D, magazine cu suveniruri, terase şi parc de distracţii.

Orăşelul Mix Music Evolution s-a instalat deja pe platoul de la Casa de Cultură şi în parcarea de la Direcţia Finanţelor. Alexăndrenii sunt aşteptaţi să se răcorească la terasele cu umbreluţe, să se distreze la filme 7D  să viziteze magazinele de suveniruri şi să asculte muzică de calitate la spectacolele oferite de organizatori.  “Începem turneul Mix Music Evolution  astă aseară la ora 18.00 cu primul spectacol. Sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 12.00 vom avea un program special pentru copii, cu concursuri, mascote , animaţie, surprize. În fiecare seară din cele trei vor concerta câte cinci artişti. Toţi cei aflaţi pe afiş vor ajunge la Alexandri”, ne-a spus Marius Gavrilă, directorul turneului. Spectacolele de muzică vor începe în fiecare seară la ora 18.00 cu muzica popular, vor continua cu muzica etno şi se vor încheia cu show-uri special. Prezent pe scenă va fi şi realizatorul de emisiuni TV Cătălin Măruţă, care va prezenta o seară de spectacol.
Alexăndrenii vor avea posibilitatea să-i vadă pe Laurenţiu Duţă, Jean de la Craiova, Gheorghe Gheorghiu, Andreea Bălan şi Petrişor, Keo, Uni-k, Proconsul, Elisabeta Turcu şi alţii.  
Organizatorii se aşteaptă la un numărul record de participanţi, aşa cum au reuşit să atragă în fiecare oraş prin care au trecut.

Şapte minute de film, 10 lei

Cinematograful mobil adus de Mix Music Evolution la Alexandria se va deschide astă seară pentru toţi cei care vor să experimenteze filmele 7 D. Şapte minute de film costă 10 lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite