ADMITERE 2011 Repartizarea locurilor în Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii claselor a VIII-a care au completat fişele de opţiuni în vederea repartizării computerizate la liceu vor afla mâine la ce unitate şi profil au intrat.

Prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat va avea loc mâine, 12 iulie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei.  Au completat opţiuni în vederea admiterii la liceu aproximativ 4000 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Teleorman. Numărul acestora este mai mic decât numărul de locuri disponibile în clasa a IX-a, potrivit planului de şcolarizare realizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman. În liceele din judeţ sunt disponibile în clasa a IX-a aproximativ 4400 de locuri.

Cea mai mică medie de admitere din Teleorman este 3, 57

Doar doi absolvenţi de clasa a VIII-a au reuşit să obţină media de admitere 10, având 10 pe linie în clasele V-III şi luând tot 10 la Evaluarea Naţională. Este vorba despre două eleve de la Şcoala generală nr 5 şi Şcoala generală „ Mihai Viteazul” din Alexandria.
Cea mai mică medie de admitere din Teleorman este 3, 57 şi aparţine unui absolvent al şcolii generale din Orbeasca de Sus. Acesta are media 1,00 la Evaluarea Naţională şi 6, 14 media generală de absolvire a claselor V-VIII.

Rămâi pe alexandria.adevărul.ro pentru a afla rezultatele primei repartizări computerizate la liceu.

 Consultă aici listele cu rezultate

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite