619 poziţii neocupate în învăţământul teleormănean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat lista posturilor rămase neocupate în şcolile din Teleorman, după şedinţele publice de repartizare care au succedat concursul din 14 iulie.  619 poziţii, complete şi incomplete, sunt scoase din nou la concurs.

„Din numărul total de 619 poziţiii rămase neocupate la acest moment, 54 sunt posturi complete. 31 de posturi complete provin din mediul urban şi 23 din mediul rural. 565 sunt poziţii incomplete  majoritatea provenind de la şcolile din mediul rural” ne-a spus Ion Ducan, inspector şcolar din cadrul ISJ Teleorman. Cele mai multe catedre complete rămase neocupate sunt cele de limbi moderne.
Inspectorul Ion Ducan ne-a declarat că, după concursul din 14 iulie, au rămas nerepartizate 177 de cadre didactice. Cei mai mulţi sunt  învăţători şi educatori, care au obţinut medii peste 5.00 la concursul de titularizare, dar din cauza concurenţei mari, nu au apucat niciun post.

Urmează concursul de suplinire

De ieri, au început înscrierile pentru concursul de suplinire din data de 6 august. Testarea suplinitorilor se va desfăşura la centrul de examen de la Şcoala „ Ştefan cel Mare” din Alexandria şi va consta în examen oral.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite