60000 de ţigări confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat din Roşiorii de Vede pentru control şi au descoperit în autoturismul acestuia 60.000 de ţigarete fără timbru.

Cele 3000 de pachete marca Gulfa erau transportate în vederea comercializării ilegale la diverşi agenţi economici din Teleorman. Ţigările au fost confiscate, iar deţinătorii acestora, Bogdan T. de 25 de ani, şoferul autoturismului şi Samuel T., ambii din Roşiorii de Vede sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de „deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau cu marcaj necorespunzator, peste limita de 10.000 ţigarete" şi „deţinerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă".
Această captură nu este prima de la începutul acestui an. „Este pentru a treia oară de la începutul acestui an când, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii teleormăneni sunt confiscate cantităţi importante de ţigări provenite din contrabandă, de la persoane care le achiziţionau şi comercializau în sistem en-gross", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, scms. Adrian Ilicea

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite