Tentativă de sinucidere din dragoste. O tânără s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

O tânără din Alba Iulia s-a aruncat sâmbătă dimineaţă de la balconului etajului şase al unul bloc din oraş. Incidentul a avut loc în jurul orei 05.00.

Tânăra se afla cu o prietenă în balcon şi la un moment dat s-a aruncat în gol, după ce a vorbit cu prietenul său. A căzut pe o terasă de la etajul întâi. Victima, Alexandra Roşu, de 20 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave. Incidentul s-a petrecut la blocul M5 de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în apropierea pasajului Cetate.

IPJ Alba a făcut public un comunicat de presă: "La data de 22.10.2011, ora 05,02, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin S.U.N.A.U. 112 cu privire la faptul că R.A.S., o tânără de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuieşte. 

Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au găsit victima pe terasa de la etajul I al imobilului iar aceasta a fost transportată în stare de conştientă la Spitalul Judeţean Alba, cu multiple leziuni. Din primele cercetări efectuare de poliţişti rezultă că tânăra s-a aruncat pe fereastra apartamentului, pe fondul unor discuţii telefonice purtate cu prietenul său."

Tânără a suferit fractură de coloană vertebrală, fracturi de membre şi leziuni craniene.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite