Beat şi fără permis a furat o maşină din Sebeş. Tânărul a fost reţinut de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un tânăr din Hunedoara a fost reţinut de poliţişti după ce a furat un autoturism din Sebeş şi l-a condus sub influenţa băuturilor alcoolice fără a avea permis. Urmărit de poliţie, bărbatul s-a răsturnat cu maşina.

Poliţia a fost sesizată de o tânără în vârstă de 21 de ani din Sebeş, care este proprietarul maşinii. Autoturismul era parcat în faţa unui bloc de pe strada Vânători, din municipiul Sebeş, cu cheile în contact. Imediat pupă sesizare, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, împreună cu patrula independentă de jandarmi din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş au identificat autoturismul pe str. Augustin Bena, acesta deplasându-se în direcţia Sebeş - Orăştie.

„S-a trecut la urmărirea autoturismului care, la un moment dat, a schimbat direcţia de mers pe str. Mircea cel Mare, a intrat în curtea Ocolului Silvic Sebeş, unde s-a răsturnat. În interiorul autoturismului a fost identificat N.R.C., de 21 de ani, din municipiul Hunedoara. Din cercetări s-a stabilit faptul că,  în jurul orelor 2000, victima a lăsat autoturismul pornit în stradă, cu cheile în contact şi a intrat într-un salon de coafură, timp în care autoturismul a fost sustras de către N.R.C“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Sebeş unde ui-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuat de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Bărbatul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere cu o alcoolemie peste limita legală.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite