Cum se simte tânăra care a vrut să se sinucidă din dragoste. S-a aruncat de la etajul şase şi a scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a căzut pe terasa construcţiei de la parterul blocului
Tânăra a căzut pe terasa construcţiei de la parterul blocului

S-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuieşte şi a scăpat cu viaţă. Victima este o tânără de 20 de ani din Alba Iulia care a vrut să se sinucidă din dragoste.

Alexandra Roşu s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuieşte, în urmă cu trei săptămâni, în 22 octombrie 2011. Incidentul a avut loc dimineaţa la ora 05.00.

Tânăra se afla cu o prietenă şi la un moment dat s-a aruncat în gol, după ce a vorbit la telefon cu prietenul său. Norocul fetei este că a căzut pe o terasă de la etajul întâi al blocului. A suferit răni la coloană, la picioare şi la cap. Incidentul s-a petrecut la blocul M5 de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în apropierea pasajului Cetate.

„A fost internată cu o fractură de coloană lombară complexă care a dus la strivirea a nervilor care merg la picioare. Acum este mobilizată. Are mişcare în picioare. Urmează o perioadă foarte lungă de recuperare şi vom vedea cât va mai recupera. Evoluţia neurologică este favorabilă, dar nu putem spune acum cât va recupera şi dacă va mai recupera ceva. Este greu de spus acum“, a spus medicul Bogdan Azamfirei, neurochirurg la Spitalul Judeţean Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite