13 posturi scoase la concurs de Universitatea „1 Decembrie 1918“ Alba Iulia. Vezi aici lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia scoate la concurs 13 posturi didactice. Cele mai multe posturi vacante sunt disponibile la facultatea de Ştiinţe şi la Facultatea de Drept. Dintre acestea unul este de asistent în cadrul catedrei de Pedagogie, iar 12 sunt pentru lector universitar.

Se caută cadre didactice pentru materii precum contabilitate, marketing, matematică, topografie, asistenţă socială, teologie şi sport. Atât candidaţii pentru postul de lector, cât şi de asistent, trebuie să deţină studii doctorale.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A POSTURILOR VACANTE.

Este prima dată în ultimii ani când oferta posturilor scoase la concurs este atât de numeroasă.

„Noi suntem descoperiţi la capitolul resursă umană. Ultimele angajări s-au făcut înainte de aprilie 2009, când toate posturile din sistemul bugetar au fost blocate. Numărul posturilor care sunt scoase la concurs acum este egal cu cel al cadrelor didactice care au părăsit universitatea noastră. Deocamdată, putem încadra cu avizul Ministerului doar asistenţi şi lectori universitari. Dacă vom acoperi aceste posturi, organigrama ar fi ocupată în procent de 58 la sută, dintr-un maxim admis de 70 de procente“, a precizat  Achim Moise, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia.

Dosarele de candidatură trebuie să conţină pe lângă cererea de înscriere la concurs şi o fişă de prezentare şi una de autoevaluare. Dosarele se depun până la data de 6 septembrie la secretariatul universităţii situat pe strada Gabriel Bethlem, nr. 5, din Alba Iulia sau pot fi trimise prin poştă.

Testarea candidaţilor va avea loc în data de 21 septembrie, iar rezultatele finale se comunică la sfârşitul lunii.

VEZI AICI CALENDARUL COMPLET AL CONCURSULUI.

Salariul pentru un asistent universitar porneşte de la 1.200 lei, iar cel de lector de la 1.300 lei. 

La Universitatea din Alba Iulia învaţă în jur de 5.000 de studenţi. Instituţia de învăţământ superior are 340 de angajaţi, din care 168 sunt cadre didactice.






Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite