Un poliţist din Zlatna a refuzat o mită de 2.000 lei de la un samsar al lemnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba l-au prins în flagrant pe bărbatul care a încercat să-l mituiască pe un poliţist din Zlatna. Autorul încerca să „cumpere“ tăcerea agentului cu cu suma de 2.000 de lei.

Evenimentul a avut loc în noaptea de vineri  spre sâmbătă.

„La Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba a fost înregistrat denunţul agentului de poliţie P. A., din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba – Poliţia Zlatna, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 04,30, a oprit pentru control o autoutilitară pe raza judeţului Alba, stabilind că acesta transporta material lemnos (cherestea) pentru care proprietarul, P. R. D., domiciliat în judeţul Mureş, nu avea documente de transport“, se arată în comunicatul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul din Mureş i-ar fi promis polişistului 2.000 lei, dacă-l va scăpa de dosar penal şi să rămână şi cu materialul lemons pe care-l transporta. 

„Acesta a fost surprins în momentul în care i-a dat agentului de poliţie suma de 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale, respectiv să-i restituie materialul lemnos confiscate“, se mai precizează în comunicat.

Bărbatul acuzat de dare de mită este cercetat în libertate.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite