A murit intoxicat de fumul incendiului pe care l-a provocat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost găsit ieri după-amiază pe raza comunei Vinţu de Jos. Din primele cercetări rezultă că bătrânul ar fi decedat intoxicat cu fum.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba despre acest caz:

„În data de 29.08.2011, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 2 Vinţu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locul numit Lespezi din satul Crişeni a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa formata din poliţişti din cadrul secţiei Vinţu de Jos însoţiţi de tehnician criminalist, unde, la liziera pădurii, a fost găsit cadavrul lui J.T., de 75 de ani, din localitatea Crişeni, comuna Vinţu de Jos. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că bărbatul se afla pe terenul proprietate personală pe care intenţiona să-l cureţe de resturi vegetale prin incendiere.

La examinarea cadavrului pe acesta nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Cercetările sunt continuate iar în funcţie de concluziile medico legale va fi stabilită cauza morţii."

Descoperirea macabră a fost făcută de un pădurar, în zona numită Lespezi. În apropiere au fost găsite şi urme ale unui incendiu recent.

Bătrânul ar fi decedat intoxicat cu fumul rezultat de la păşunea incendiată chiar de el. Pe corpul acestuia au fost găsite şi urme de arsuri.

Bărbatul a plecat de ieri dimineaţă cu animalele la păscut, dar nu s-a mai întors acasă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite