Cel mai căutat interlop din Alba cheamă pe internet românii la proteste de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai căutat interlop din Alba, Raul Hancheş (Pricu) cheamă, pe internet, lumea să iasă în stradă. Căutat cu mandat internaţional pentru constituire grup infracţional şi proxenetism, Pricu transmite periodic pe reţeaua de socializare mesaje ce au legătură cu ceea ce se întâmplă în Alba sau în ţară.

Interlopul nu a rămas neafectat de protestele care au loc în ţară în ultimele zile. A postat pe facebook un mesaj prin care vrea ca românii să iasă în stradă. Nici de această dată nu i-a uitat pe „prietenii“ de la DIICOT şi DNA care au instrumentat ultimele dosare în care este judecat în lipsă.

„Trezeşte-te România, că prea mult ai dormit în somnul dictatorului Băsescu şi a câinilor de la DIICOT şi DNA care hărţuiesc lumea şi fac dosare ca la fabrica de pâine, pe bandă rulantă. Trezeşte-te şi spune că vrei să trăieşti liber şi să fi judecat pe dreptate şi legea să fie lege pentru toţi. Trezeşte-te odată România că ai dormit destul în amăgiri, minciuni, lacrimi şi foamete. Trezeşte-te nu mai dormi şi gândeşte-te la viitor, să fie bine la copiii noştri. Sunt cu sufletul la toţi cei care sunt în stradă şi vor o Românie liberă“, astfel sună mesajul transmis de Pricu.

În decembrie 2010, Pricu a postat două videoclipuri pe youtube în care ia peste picior, pe muzică hip-hop, autorităţile din România, incapabile să îl prindă şi să îl aducă în ţară. A şters videoclipurile după câteva zile, timp în care au făcut furori pe internet.

Pe lângă dosarul "Prostituate pentru VIP-uri", de criminalitate organizată, proxenetism şi prostituţie, Pricu mai este judecat la Bucureşti şi într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA în care este acuzat că a intermediat împreună cu medicul şef de la Penitenciarul Aiud transferul unui deţinut pentru a fi eliberat mai devreme.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite