Ce s-a întâmplat la Alba Iulia la ora 11.11 în data de 11.11.2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotograf amator din Alba Iulia a imortalizat Parcul Unirii din cartierul Cetate şi cele două Catedrale, Ortodoxă şi Romano-Catolică, din Alba Iulia la ora 11.11 în data de 11.11.2011.

Fotograful amator se numeşte Aurel Hărmănaş şi este pensionar. „Mi-a venit ideea cu câteva minute înainte după ce am văzut la televizor tot felul de dezbateri prin care se anunţa sfârşitul lumii. Am vrut să arăt că nu se întâmplă nimic. Că lumea nu se termină când vrea unul sau altul“, a spus pensionarul. Aurel Hărmănaş are 72 de ani şi activează în Asociaţia „Datini Străbune” din Alba Iulia.

Unii numerologi au spus că pe 11.11.2011 va fi sfârşitul lumii. Alţii, au spus că este o zi incredibil de norocoasă. Unii au spus că de fapt în această zi se va deschide o poartă care ne va purta spre o altă dimensiune. Astfel de teorii ale conspiraţiei menite să sperie lumea susţin sus şi tare că cifra 11 este menită să aducă dezastru. Ei îşi bazează ideile pe tragicele evenimente care au avut loc pe 11 septembrie 2001 la New York (Statele Unite) când avionul cu numărul 11 a intrat în turnurile gemene.

De asemenea, oamenii care se ocupă cu astfel de cercetări spun că Papa Benedict este al 111-lea papă şi potrivit profeţiei Sfântului Malachia care a prezis că sfârşitul omenirii va fi înainte de numirea celui de-al 112-lea papă, lumea este pe ultima sută de metri. Apocalipsa nu a venit, am constatat cu toţii. În schimb, foarte mulţi oameni s-au lăsat duşi de val şi şi-au programat evenimente importante, alţii au avut în schimb un noroc nesperat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite