Nou înfiinţata echipă de volei feminin din Blaj vizează promovarea în Divizia I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de volei din Blaj ţinteşte Divizia I
Echipa de volei din Blaj ţinteşte Divizia I

Dupa zece  etape disputate, senioarele de la CS Volei Alba Blaj conduc detaşat Seria de Vest a Diviziei A 2 la volei, cu 29 de puncte. Ţinta sportivelor: promovarea în Divizia I.

CS Volei Alba Blaj, înfiinţată în toamna acestui an, evoluează acum în al doilea eşalon voleibalistic. Strategia întocmită pe 4 ani de zile de către conducerea clubului implică după promovare clasarea pe locurile 5-8 în primul an, pe locurile 1-4 în următorul apoi cucerirea titlului de campioană a României.

Dupa 10 etape disputate, senioarele de la CS Volei Alba Blaj au acumulat 29 de puncte. Voleibalistele mai au de jucat două partide, cu CET Govora Râmnicu Vâlcea  şi cu Bihorul Oradea.

Conducerea Clubului mizează pe faptul că senioarele vor fi recrutate pe viitor din cadrul Centrului  de Excelenţă înfiinţat anul acesta la Blaj.  Victoria a fost cuvântul de ordine şi pentru jucatoarele Centrului care reuneşte sportive din zonă, dar şi din Turda, Târnăveni şi Topliţa.Tinerele au câştigat toate cele 6 meciuri disputate în Seria F a Campionatului Naţional.

Rezultate remarcabile are şi echipa de cadete a Clubului Sportiv Şcolar Blaj, care a încheiat meciurile din acest an cu punctaj maxim. Pe primul loc regăsim şi echipa de junior băieţi a Clubului din Blaj, cu 18 puncte.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite