Un electrician de 23 de ani s-a electrocutat mortal în Alba. Repara o instalaţie pe un stâlp de tensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un barbat a decedat dupa ce s-a  electocutat pe un stâlp de medie tensiune de la intrarea în localitatea Ciugud, din judeţul Alba. Potrivit Poliţiei, victima era electrician şi efectua nişte lucrări de reparaţie.

Incidentul în urma căruia tânărul şi-a pierdut viaţa s-a produs sâmbătă, în jurul orei 12, la intrarea în localitatea Ciugud. Nicolae Popa, din Şeuşa, avea 23 de ani şi era angajat al Electrica Alba, însă lucrarea de reparaţii în care era angrenat nu era în contul companiei. 

Cazul este instrumentat de catre poliţişti şi inspectorii de muncă de la ITM Alba.

„Am fost anuntaţi de producerea unui eveniment în localitatea Ciugud în urma căruia un tânar a fost electrocutat mortal. Ne-am deplasat la faţa locului, iar primele cercetări relevă faptul că acţiunea în care a avut loc electrocutarea  nu are nicio legatură cu activitatea de serviciu a victimei, în sensul că  era o lucrare făcută în mod particular. Cred că în final ne vom declina competenţa din acest punct de vedere“, a explicat Vasile Suciu, inspector în acdrul ITM Alba.

Poliţia ia în calcul neglijarea regulilor de securitate, întrucât în momentul electrocutării bărbatul nu purta echipament de protecţie, care i-ar fi putut salva viaţa.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite